Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Φώτος από το MEDIA Lab Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου





     Να και μερικές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο MEDIA Lab, εδώ στην Κόρινθο. Φυσικά, το πρόγραμμα μέσα είχε και μαγειρική...μαγειρική για εργένηδες...
     Ο Θανάσης και ο Γιάννης μας έδειξαν απλές συνταγές και νόστιμα σάντουιτς, ενώ παράλληλα ο φίλος μου, Γιάννης μας ανέφερε την ιστορία για το πως ''γεννήθηκε'' το σάντουιτς... Στο όλο παιχνίδι μαγειρικής συμμετείχε και η Παγώνα, υπάλληλος της βιβλιοθήκης.




   

     Αφού κάναμε ένα διάλειμμα και φάγαμε καλά, ξεκίνησαν διάφορες δραστηριότητες στο χώρο, όπως, μάθημα για το πως κατασκευάζουμε google site, ηχογραφήσεις στο στούντιο, εκτέλεση πρότζεκτ από σχολείο της περιοχής, όπου συμμετέχει και ο φίλος μου και μελλοντικός σκηνοθέτης, ο Αργύρης Παπαθεοδώρου.

Ο Αργύρης είναι ο 3ος από δεξιά.




    Ανακάλυψα και τις μικρές κυρίες που αποφάσισαν να ακούσουν παραμύθια, στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης...

 
 Και στο τέλος, πήγα στην αίθουσα αναψυχής και εκεί βρήκα τους μαθητές του πρότζεκτ να ξεκουράζονται  βλέποντας βίντεο κλιπ τραγουδιών και μία μικρή κυρία να διασκεδάζει κάνοντας σβούρα.





   
      Η επόμενη μέρα, περιελάμβανε το Stop Motion Video, που γύρισα εγώ και ο καθηγητής μου. Το οποίο, θα προβληθεί και στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου (με ενημέρωσαν σήμερα), στην τελετή λήξης 15 Δεκεμβρίου!!! NAIIIII!!!
Θα το ανεβάσω αύριο...
Μείνετε συντονισμένοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου