Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

LimeLight Girl

     Καλό μήνα, κόσμε! Επιτέλους, άνοιξη!  Ήρθε και ο καιρός για ένα "The SUNday Post", μετά από καιρό!
     Σήμερα, στο VA_DOT blog, φιλοξενώ ένα κορίτσι που όλοι μας αγαπάμε, την Κατερίνα Σφινάρη, η οποία βρίσκεται πίσω από το brand "Limelight"!




     Η αγάπη της για τις κατασκευές ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία! Το ότι αποφάσισε να σπουδάσει νηπιαγωγός δεν το θεωρεί τυχαίο. Ήξερε πως μέσα από τα χρώματα και τις κατασκευές θα ανακάλυπτε ένα κομμάτι της φαντασίας της...
Πάντα θυμάται τον εαυτό της να φτιάχνει διάφορα πράγματα με τα χέρια της, στο σπίτι, στο σχολείο! Δώρα, για φίλους! Με τα χρόνια ανακάλυψε πως ένας ακόμα τομέας που την ενδιαφέρει και την κερδίζει σιγά-σιγά, είναι και αυτός της μόδας! Έτσι, λοιπόν, συνδύασε και τις δύο αδυναμίες της και ξεκίνησε να σχεδιάζει και να κατασκευάζει ιδιαίτερα κοσμήματα και αξεσουάρ!Και οι γνώσεις της εδραιώνονται τόσο στην παρακολούθηση σεμιναρίων πολυμερικού πηλού στο Εργαστήριο Πολυμερικού Πηλού Αθήνας με την Gadi Simigdala καθώς και στις σπουδές της στο Εργαστήριο Αργυροχοΐας "by CreatEVIty", με την Εύη Δημολαΐδου.
     Πριν από μερικές εβδομάδες ήρθε στα μέρη μου και στο χέρι κρατούσε μία λίστα, με μέρη που της είχα υποσχεθεί, να την πάω!
Η βόλτα μας ξεκίνησε από το νέο χώρο της πόλης, το "Anamesa", όπου έκανε τα ψώνια της ως "Anamesa Girl", με "chic with a twist", που λέει και η Αννούσα!



     Μετά από το "shopping meeting" με την Αννούσα Μελά, κάναμε μερικές βόλτες στην Ερμού, την πήγα από εδώ και από εκεί και καταλήξαμε στο υπέροχο Κουκάκι!



     Ελπίζω, να πέρασες ωραία Κατερινάκι και τώρα είναι η σειρά μου να κάνω μία λίστα...

Υ.Γ. Με έβγαλε και έμενα μία ωραία φωτογραφία! Αυτό το κορίτσι έχει πολύ ταλέντο...
       Αυτά από μένα...


2 σχόλια:

  1. Thank you so much my friend for this beautiful post! <3
    Katerina Sfinari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα, αγαπητή, Κατερίνα!!!
      Χαρά μου!
      Πάω να ετοιμάσω τη λίστα μου και εγώ σιγά-σιγά...
      Χαχαχαχα!!!

      Διαγραφή